Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Ar skatu uz aprīli

Marta lappuse Kristas Puisītes sacensību kalendārā sestdien tika aizvērta un Latvijas profesionālei turpmākajā sezonas gaitā jātiecas pēc kāpuma, jo "Symetra" tūres posmā Floridā kats palika nesasniegts. Laikapstākļu paraustītā turnīrā Kristai izdevās stabils sākums, bet ne turpinājums.

Turnīra pirmo kārtu "Lake Wales Country Club" laukumā ietekmēja negaisi, un Krista piektdien paspēja izspēlēt tikai 13 bedrītes. Rezultāts +1 virs PAR tobrīd ļāva dalīt 27.vietu, taču sestdien viss pavērsās uz nevēlamo pusi, jau izspēlējot pirmā raunda atlikušās piecas bedrītes, kur bugijs, divkāršs bugijs un trīskāršs bugijs plusos pievienoja vēl sešus sitienus.

Otro raundu izdevās sākt ar bērdiju, taču no spēlētās sestās līdz 12. bedrītei (laukuma numuros no 15. līdz 3.bedrītei) saskrēja seši bugiji, bet vēl viens bērdijs turpinājumā vairs būtiski nemainīja skatu rezultātu tabulā. Kristai 36 bedrītēs +11 virs PAR (+7 un +4), bet pāri katam varēja tikt ar +7.

Iespējams, pēc inventāra maiņas Krista vēl nav nostiprinājusi pārliecību par katras nūjas sitiena distanci. Otrā raunda statistika, piemēram, rāda, ka Krista no tee trāpīja 12 no 14 fērvejos (turklāt ar vidēji 244 jardu distanci), taču ar GIR sasniedza tikai astoņus no 18 grīniem.

Nākamais turnīrs "Symetra" tūrē gaidīs aprīļa vidū arī Floridā.

"Symetra" tūres posma REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 29.03.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē