Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Linda savā komandā otrā

Marta sacensību kalendāru otrdien Dienvidkarolīnā noslēdza Linda Dobele, sasniedzot otro labāko rezultātu Austumtenesijas valsts universitātes (ETSU) komandā. Ar izciliem rezultātiem ETSU "Lady Bucs" meitenēm ASV studentu sporta (NCAA) turnīrā palepoties gan neizdevās, komandu vērtējumā iegūstot 15.vietu.

Linda visas trīs sacensību kārtas aizvadīja stabili, taču ar +18 virs PAR (77-79-78) augstāk par dalītu 65.vietu individuālo rezultātu tabulā nevarēja tikt. ETSU golferēm tas bija komandā dalīts otrais rezultāts, savukārt līdere Vivienne Chin ar +6 virs PAR dalīja 23.vietu.

Uzvarētāja Daniela Darquea nospēlēja ar -9 zem PAR un tuvāko konkurenti 93 dalībnieču konkurencē apsteidza par pieciem sitieniem.

ETSU komandas trenere Stefanie Shelton pēc sacensībām, kurās tika apsteigtas divas augstskolas, atturējās meitenes kritizēt, taču uzsvēra, ka gaida labākus rezultātus turnīros tuvākajās nedēļās. Pēc nedēļas jau risināsies regulārās sezonas pēdējais turnīrs, kam sekos NCAA Dienvidu konferences čempionāts.

Iepriekšējos sezonas pavasara daļas turnīros Linda nospēlēja ar rezultātiem, kas individuāli ļāva ieņemt 53. vietu (+18) un 49.vietu (+21).

"Briar’s Creek Invitational" REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 25.03.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē