Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Cerams, pēdējā ziemas pauze

Golferiem nedraudzīgo laika prognožu dēļ nedēļas nogalē abās brīvdienās "Viesturi" spēlēšanai būs slēgti. Tiesa, saglabājas iespēja, cerams, pēdējo ziemas recidīvu nedaudz apsteigt un laukumā doties piektdien, turklāt pie viena ierakstīt savā CV raundu, kas izspēlēts saules aptumsuma laikā.

Tātad piektdien varēs spēlēt gan "Viesturu" laukumā ar ziemas grīniem, gan izmantot treniņlaukuma pakalpojumus. Laukums tiek atvērts plkst. 10, bet jau 56 minūtes vēlāk sāksies saules aptumsums, kas gan golferus pilnīgā tumsā neatstās.

Aptumsuma maksimums būs plkst. 12.05, kad no Saules diska būs aizsegti 77 procenti. Ja kāds netīkams pavērsiens spēlē gadīsies pēc plkst. 13.14, to norakstīt uz aptumsuma rēķina jau būs par vēlu. Nākamais saules aptumsums pašu mājās būs jāgaida krietni ilgi - līdz 2021.gada 10. jūnijam.

Sestdien un svētdien slēgts būs arī treniņlaukums. Līdzko laikapstākļi atkal kļūs golfam piemēroti, spēlēšana varēs atsākties. Vai tas būs jau nākamās nedēļas sākumā, "Viesturi" sola informēt atsevišķi. Prognozes liecina, ka nākamās nedēļas sākumā termometra stabiņš atgūs spēju pakāpties plusos, tomēr vēl šķiet priekšlaicīgi vērtēt, vai klimats atkal būs golfam draudzīgs.

Pēdējās izmaiņas , 19.03.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē