Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Jauns galvenais varonis spēlē

Jau pirms laba laiciņa Rory McIlroy kļuva par pasaules ranga līderi, bet jūnijā varēs uzskatīt, ka varas maiņas ir noslēgusies pilnībā, jo nāks klajā "EA Sports" radītā "PGA Tour" videospēle, kurā ziemeļīrs aizstās 14 "Major" turnīru uzvarētāju Tiger Woods.

"EA Sports" pirmdien informēja, ka 25 gadus vecais McIlroy būs priekšplāna varonis videospēlē ar oficiālo nosaukumu "Rory McIlroy PGA Tour". McIlroy jau pavēstīja, ka jūtas priecīgs un pagodināts par videospēlē viņam atvēlēto lomu, kas ir izvērtusies tik milzīga, ka iepriekš viņš par to pat nav sapņojis.

Pirmo reizi kopš 1998.gada Woods nebūs galvenais tēls PGA tūres videospēlē. Viņa līgums ar "EA Sports" beidzās 2013.gadā.

Ar izvēli par labu McIlroy "EA Sports" vēlas piesaisīt jaunu lietotāju un golferu paaudzi. Piesakot jauno produktu "Twitter" tīklā, "EA Sports" izvēlējās tēmturi "NextGenGolf".

McIlroy tikmēr gatavojas startam aprīlī "US Masters", kur pretendēs uzvarēt trešajā "Major" turnīrā pēc kārtas un panākt karjeras "Grand Slam".

Pēdējās izmaiņas , 17.03.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē