Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Pirmais raunds bez ekstrēmiem

Ar PAR atbilstošu rezultātu jeb 72 sitieniem Laura Jansone piektdien Austrālijā izspēlēja pirmo kārtu Jaundienvidvelsas dāmu "Open", kas risinās "Oatlands Golf Club" laukumā Sidnejas priekšpilsētā. Turnīrā, kas pulcējis gan ļoti pieredzējušas profesionāles, gan spilgtas Austrālijas amatieru golfa zvaigznes, Laura noslēgs savu sezonas sākuma trīs turnīru tūri.

Pirmo raundu Laura izspēlēja, iekrājot pa četriem bērdijiem un bugijiem, kas dienas beigās ļāva dalīt 23.vietu. Par vienu sitienu labāk nospēlēja 42 gadus vecā Rachel Hetherington, kura atgriezusies mājās pēc karjeras LPGA.

Hetherington kā ļoti izaicinošu raksturoja "Oatlands" laukumu, kam raksturīgi šauri fērveji sitienos no tee un mazi grīni. Laurai papildu iespēja labāk iepazīt laukumu bija arī ceturtdien "Pro-Am" turnīrā, kur viņa spēlēja kā viena no vairāk kā 60 profesionālēm.

Kopš 2012.gadā "NSW Open" uzvarēja tolaik 14 gadus vecā pašreizējā dāmu pasaules ranga līdere jaunzēlandiete Lydia Ko, pirms turnīra sākuma īpaša vērtība apskatos tiek veltīta skolas vecuma amatierēm, kuras uz 125 000 Austrālijas dolāru balvu fondu gan nepretendē, taču vēlas skaļi apliecināt savas nākotnes ambīcijas.

Šoreiz gan pirmais raunds nebija veiksmīgs 12 gadus vecajai Belinda Ji, kura ar vecumam identisku +12 virs PAR rezultātu netika pirmajā simtā. Krietni labāk veicās 16 gadus vecajai Austrālijas amatieru čempionei un pasaules amatieru komandu čempionātā valsts izlases sastāvā uzvarējušajai Shelly Shin - viņa ar -2 zem PAR dala 9.vietu, bet līdere ar -5 ir cita mājiniece Rebecca Artis.

Katu sestdien pēc otrā raunda pārvarēs 60 golferes plus visas pēdējā atbilstošā rezultāta īpašnieces.

"NSW Open" REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 06.03.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē