Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Dāvanā Trenera rokasgrāmata

Latvijas Treneru tālākizglītības centrs (LTTC) ar Latvijas Sporta federāciju padomes (LSFP) atbalstu visām 87 Latvijā atzītajām sporta federācijām, tātad arī Latvijas Golfa federācijai, 70 sporta skolām un klubiem dāvina nupat kā izdoto "Vispusīgās fiziskās sagatavotības trenera rokasgrāmatu".

Pieredzējuši sporta speciālisti un sporta zinātnieki grāmatā analizē un dalās pieredzē par fiziskās sagatavotības novērtēšanu, cilvēka iedzimto fizisko spēju noteikšanu un attīstīšanu, kā arī sportistu uztura specifiku fiziskās sagatavošanas treniņu laikā.

Cietos vākos iesietā 240 lappušu biezā grāmata iepazīstina ar visdažādākajiem nosacījumiem veiksmīga vispusīga treniņu procesa norisē, kas sekmē tādas atlētu fiziskās īpašības kā izturību, ātrumu, spēku, veiklību un lokanību.

Šī ir jau ceturtā Latvijas Treneru tālākizglītības centra izdotā grāmata treneriem, sporta skolotājiem un citiem sporta speciālistiem kopš 2003.gada. Grāmatas galvenais redaktors ir Latvijas Handbola federācijas sacensību direktors un nacionālo izlašu direktors, pedagoģijas doktors Renārs Līcis. 

Grāmatas tapšanā piedalījušies 24 autori, tostarp 14 zinātņu doktori un 12 Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmijas profesori. Treneriem sniegti padomi sporta psiholoģijā, skaidrotas sekas sportistu agrīnai specializācijai, kas veido asimetrijas veidošanos cilvēka ķermenī, kā arī daudzas citas treneriem vajadzīgas un noderīgas lietas.

"Vispusīgās fiziskās sagatavotības trenera rokasgrāmata" tapusi ar Izglītības un zinātnes ministrijas, Latvijas Sporta federāciju padomes atbalstu un sadarbībā ar Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmiju.

Pēdējās izmaiņas , 04.03.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē