Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Pret kalnu Jaunzēlandē un Kalifornijā

Ne tie labākie raundi nedēļas nogalē ietekmēja abu Latvijas profesionāļu rezultātus turnīros Jaunzēlandē un Kalifornijā. Laura Jansone palika aiz kata Kraistčērčā notiekošajā Eiropas tūres posmā, bet Krista Puisīte pēc pirmās sacensību dienas atvirzījās tālākās pozīcijās LPGA fārmtūres sacensībās ASV.

Laurai sestdien 80 sitieni otrajā raundā arī rezultātu divu dienu summā padarīja par +8 virs PAR, kas liedza cerības Jaunzēlandas dāmu "Open" tikt augstāk par dalītu 110.vietu. Svētdien cīņu turpinās golferes, kas summā nospēlēja ne sliktāk kā +1 virs PAR. Līderpozīcijās par prieku vietējiem līdzjutējiem izvirzījās pasaules ranga līdere Lydia Ko - jaunzēlandietes rezultāts pēc priekšpēdējās kārtas, kas tika izspēlēta ar -11, ir -13 zem PAR.

Savukārt Kristai "Symetra" tūres posmā Kalifornijā bugiji pēdējās piecās bedrītēs pieaudzēja rezultātu līdz +5 virs PAR un, lai gan izredzes uz kata pārvarēšanu nav zudušas, ar PAR raundu sestdien šī mērķa sasniegšanai, visticamāk, būs par maz. Pēc pirmās kārtas Kirsta dala 100. pozīciju.

Eiropas tūres posma REZULTĀTI

"Symetra" tūres posma REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 28.02.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē