Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Love III vēlreiz ASV kapteinis

Cerībā darīt galu Eiropas divus gadu desmitus ilgstošajai dominancei  Ryder kausa izcīņā, Davis Love III otrdien tika apstiprināts ASV komandas kapteiņa amatā 2016.gada turnīram.

Kapteiņa pienākumi Love nebūs nekas nepierasts, jo viņa pārziņā ASV komanda bija arī 2012.gadā, kad eiropieši Amerikā veica turnīra vēsturē viesiem lielāko atspēlēšanos un izcīnīja uzvaru.

Love pēc apstiprināšanas amatā uzsvēra, ka komandas mērķis ir tāds pats kā 2012.gadā, taču viņš pats jau ir kļuvis citāds. Divi no četriem Love palīgiem būs bijušie kapteiņi.

Pieredzējušais Phil Mickelson raksturoja Love kā ASV golfā vienīgo personību, kas ir spējīga uzņemties vainu par neizdošanos un dalīties slavā pēc panākumiem. Mickelson uzskata, ka Love varētu būt kapteinis arī 2018.gadā.

ASV komandā nākamgad iekļūs astoņi rangā augstāk tikušie golferi pēc "FedEx" kausa pirmā play-off turnīra. Trīs no četriem kapteiņa izvēlētiem golferiem nosauks pēc trešā play-off turnīra jeb BMW čempionāta, bet pēdējo vakanci aizpildīs pēc Tūres čempionāta.

Nākamgad olimpiskā turnīra dēļ starptautiskais golfa kalendārs būs ļoti sablīvēts, un ASV savu pēdējo spēlētāju Ryder kausa izcīņai nosauks piecas dienas pirms 30.septembrī Minesotā, "Hazeltine National Golf Club" laukumā, risināsies pirmās cīņas.

Jau vēstīts, ka Eiropas komandas kapteinis 2016.gada turnīrā būs Darren Clarke.

Pēdējās izmaiņas , 25.02.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē