Arhīvs
28. Marts, 2024. Gunta, Ginta, Gunda
Pāru kaujas
rezultâti

LPGA fārmtūre startē ar rekordu

Sezonas pirmajās sacensībās LPGA fārmtūrē svētdien Arizonā pirmo vietu izcīnīja 16 gadus vecā Hannah O’Sullivan, kļūstot par jaunāko uzvarētāju "Symetra" tūres vēsturē. Krista Puisīte palika patālu no kata un Latvijas profesionālei būs jātiecas pēc augstākiem rezultātiem sezonas turpinājumā.

Kristai otrā raunda rezultāts +4 virs PAR gan bija divreiz labāks nekā pirmajā kārtā, taču nebūt ne tāds, kā cerēts, un summā +12 virs PAR viņu ierindoja turnīra tabulas lejasdaļā. Atsevišķs neizdevies turnīrs sezonas sākumā vēl nav iemesls pesimismam, taču skaidrs, ka Kristai pašai vien jāmeklē un jāatrod pareizais ceļš, lai sezonas turpinājumā iepriecinātu gan sevi, gan savus atbalstītājus.

Tikmēr ASV amatiere O’Sullivan 16 gadu un deviņu mēnešu vecumā kļuva par trešo jaunāko golferi, kas uzvarējusi LPGA un tās fārmtūres sacensībās. Trīs dienu summā uzvarētāja nospēlēja ar -15 zem PAR, kas viņai ļāva par četriem sitieniem apsteigt otrās vietas ieguvēju amerikānieti Haley Italia, kura kā labākā profesionāle saņēma galveno naudas balvu.

O’Sullivan pēc uzvaras stāstīja ne tik daudz par saviem nākotnes plāniem golfā, bet gan skolas problēmām, jo pirmdien jākārto pārbaudes darbs vēsturē un kontroldarbs matemātikā. Jau šajā nedēļas nogalē "Symetra" tūres sezona turpināsies ar turnīru Kalifornijā.

"Gateway Classic" REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 23.02.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē