Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

LPGA fārmtūrē starts

Kamēr Latvijas kalendāros ir vēl laiks ne tikai operatīvo, bet arī kādu stratēģiskāku izmaiņu veikšanai, pie starta līnijas nonākusi "Symetra" tūres sezona, kas šogad solās būt pēdējos 27 gados vērienīgākā. Sezonas pirmās sacensības "Symetra" tūrē nedēļas nogalē ASV gaida arī Kristu Puisīti.

"Symetra" tūres sezonā ir iekļauti 23 turnīri, kas risināsies ASV 14 štatos. Kopš 2013.gada tūrē kļuvis par astoņiem turnīriem vairāk, un 33. sezonā sacensību saraksts ir iespaidīgākais pēdējos 27 gados. Pieaudzis arī kopējais balvu fonds, kas šogad sasniegs 2,73 miljonus dolāru.

 

Practice round selfie time �� #AZ #symetratour #road2lpga #gatewayclassic #longbowgolf

A photo posted by Krista (@kristapuisite) on Feb 19, 2015 at 12:14pm PST

Sezonas pirmais turnīrs "Gateway Classic" no piektdienas līdz svētdienai risināsies Arizonā, golferēm cīnoties par 100 000 dolāru balvu fondu. Savukārt sezonā pēdējais posms būs tūres čempionāts oktobra vidū.

Nav mainījusies tūres pastāvēšanas ideja nodrošināt iespēju spēlēt golferēm, kas pretendē karjerā sasniegt dalību LPGA tūrē. "Symetra" sezonas beigās naudas listē TOP 10 iekļuvušās spēlētājas nopelnīs tūres karti LPGA. Lai tuvinātu sacensību apstākļus LPGA tūrei, arī "Symetra" piedāvās piecos turnīros spēlēt 72 bedrītes jeb četrus raundus.

Piecos turnīros sponsori ir saistīti ar potavatomi indiāņiem, un atsevišķā papildu ieskaitē Potavatomi kausa izcīņā šo sacensību summā veiksmīgākās spēlētājas saņems papildu vēl vismaz 50 000 dolāru.

Taču sezonas sākums būs "Gateway Classic" 5898 metru garajā "Longbow Golf Club" laukumā, kur startam pieteiktas 120 golferes, bet katu pēc otrās kārtas pārvarēs apmēram 70 spēlētājas.

Pēdējās izmaiņas , 19.02.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē