Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Laurai karjerā pirmais TOP 12!

Pēdējā raundā -4 zem PAR, īgls pēdējā bedrītē un četru dienu summā iespēlēts -1 zem PAR! Tā lūk, Laura Jansone svētdien noslēdza Austrālijas dāmu "Masters", kur pakāpās uz dalītu 12.vietu un guva līdzšinējā karjerā labāko sasniegumu. Tik spožs sezonas sākums mudina gaidīt ne mazāk izcilu turpinājumu.

Eiropas dāmu tūres (LET) un Austrālijas dāmu profesionālā golfa asociācijas (ALPG) kalendāros iekļautajā turnīrā svētdien apstākļi Goldkoustā bija pateicīgāki labiem rezultātiem, taču tas nekādi nemazina Lauras rezultāta spožumu ļoti nopietnā konkurencē. Pēdējā raundā "Royal Pines" laukumā viņai bija dalīts dienas otrais labākais rezultāts.

Diena turnīrā ar 250 000 eiro balvu fondu gan nesākās uz cerīgākās nots, jo pirmajās divās bedrītēs bugiji pavilka rezultātu plusos, un vēl pēc sestās bedrītes Lauras rezultāts raundā bija +2, taču turpinājumu viņa sarūpēja no citas operas. Atlikušajās 12 bedrītēs neviena bugija, četri bērdiji un īgls uz atvadām.

Uzvarēja austrāliete Su Hyun Oh ar -7 zem PAR atbilstošiem 285 sitieniem, kas viņai ļāva par trim sitieniem apsteigt trīs tuvākās konkurentes.

Līdz šim Lauras labākais sasniegums LET tūrē bija pērn Tenerifē dalīta 25.vieta, bet Austrālijā sasniegtais ļaus būtiski pakāpties pasaules rangā un pietuvināt olimpisko Rio mērķi. Nākamais LET turnīrs Laurai būs jau pēc dažām dienām vēl tālāk uz austrumiem - Jaunzēlandes dāmu "Open".

Austrālijas dāmu  "Masters" REZULTĀTI

Austrālijas dāmu  "Masters" pēdējā raunda video

Pēdējās izmaiņas , 15.02.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē