Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Pusceļā TOP 30

Laura Jansone piektdien Austrālijas dāmu "Masters" nospēlēja ar +1 virs PAR un Dāmu Eiropas tūres (LET) sezonas pirmā turnīra pusceļā ar tādu pašu rezultātu summā dala 29.vietu. Cīņu par ranga punktiem un 250 000 eiro balvu fondu sestdien un svētdien  "Royal Pines Resort" laukumā turpinās 67 labākās spēlētājas.

Ciparu izteiksmē 74 sitienu raunds Laurai bija līdzīgs dienu iepriekš izspēlētajām 18 bedrītēm - tāpat pieci bugiji, bet bērdiju šoreiz par vienu mazāk. Tiesa šoreiz raunda sākumā vairāk tika krāti plusi, jo pēc septiņām bedrītēm rezultāts sasniedza +4 un tāds tas saglabājās arī pirms pēdējām sešām bedrītēm, kurās viss pavērsās uz labo pusi un tika iespēlēti trīs bērdiji, tostarp arī uz 18.bedrītes grīna.

Līderpozīcijās turnīra pusceļā pēc 66 sitienu raunda izvirzījās mājiniece Rebecca Artis ar divu dienu summā nodrošinātu -9 zem PAR un trīs sitienu pārsvaru pār tuvākajām konkurentēm. Tikko kata pareizajā pusē ar summā +5 virs PAR spēja noturēties pērnā gada uzvarētāja amerikāniete Cheyenne Woods un karjerā piecos LPGA turnīros uzvarējusī Zviedrijas golfere Sophie Gustafson.

Ieskatu sacensību gaisotnē, kur otrā kārta, pēc līderes teiktā, risinājās visai vējainos apstākļos, var gūt organizatoru izveidotajā apskatā.

Nākamie divi raundi būs ne mazāk svarīgi, jo katrs sitiens ietekmēs gan izredzes cīņā par naudas balvām, gan par reitinga punktiem, tostarp olimpiskajā kvalifikācijas rangā.

Austrālijas dāmu "Masters" REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 13.02.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē