Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

PAR raunds Zelta krastā

Ar bērdijiem un bugijiem vienlīdz bagātā raundā ceturtdien sacensību sezonu Goldkoustā sāka Laura Jansone, pēc Austrālijas dāmu "Masters" pirmās dienas pakāpjoties uz dalītu 22.vietu. Sacensību pirmā kārta "Royal Pines Resort" laukumā nebija daudziem mīnusu rezultātiem bagāta, lai gan dalībnieču sarakstā ir arī dažas zvaigznes no augstākajiem padebešiem.

Laurai 18 bedrītēs bija pa pieciem bērdijiem un bugijiem, kas Latvijas profesionāli 136 startējušo dalībnieču konkurencē ierindo četrus sitienus aiz līderēm austrālietes Su-Hyun Oh un Eun Woo Choi no Dienvidkorejas. Savukārt pērnā gada čempione amerikāniete Cheyenne Woods tāpat kā Laura pirmo kārtu izspēlēja ar PAR.

 

Monday practice round with @jakeworldtour @letgolf #ALPGA #RACVresort #Australia

A photo posted by Laura Jansone (@jansone_laura) on Feb 9, 2015 at 1:48am PST

Lai spēlētu visas četras kārtas, piektdien jāpārvar katu, kas nodrošinās iespēju gan pretendēt uz daļu no 250 000 eiro balvu fonda, gan lielāku publicitāti medijos, jo pēdējās divas kārtas dažādos kontinentos tiešraidē plāno rādīt vairākas televīzijas.

Turnīrā startē sešas LPGA turnīros uzvarējušas golferes un 25 spēlētājas, kas palikušas nepārspētas Eiropas tūres sacensībās. Pasaules rangā visaugstāk ir 29.vietas īpašniece dienvidafrikāniete Lee Anne Pace, taču lielāko slavenību vidū ir Sophie Gustafson un angliete Laura Davies, kura nupat kā kļuva par vienu no pirmajām sievietēm, kas uzņemta Sentendrjūsas R&A kluba biedru rindās.

Austrālijas dāmu "Masters" notiek 26. reizi, taču pirmoreiz pulcējot 28 valstu spēlētājas. Turklāt dienas videoapskata pirmā kadra centrā plīvo Latvijas karogs.

Starp citu, ceturtdien vēl pēdējo dienu turpinās Lauras sociālā akcija, kurā ikviens var atbalstīt Latvijas golferi arī finansiāli un sniegt savu ieguldījumu viņas centienos izcīnīt vietu Riodežaneiro olimpisko spēļu dalībnieču vidū. Līdzšinējie ziedojumi apliecina, ka abos Atlantijas krastos ir atbalstītāji, kas Lauras mērķus uzskata par svarīgiem un atbalstāmiem.

Austrālijas dāmu "Masters" REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 12.02.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē