Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Golfa diena maijā

Pēc debijas reizē gūtajām pozitīvajām atsauksmēm arī šogad risināsies Latvijas Golfa diena, kas paredzēta 9.maijā. Cerams, ka golfa laukumi būs tikpat ieinteresēti kā pirms gada, un pasākums veicinās arvien plašāku golfa saimes sakuplošanu.

Pirmajā Latvijas Golfa dienā pērn maijā dažādos Latvijas laukumos pulcējās simtiem interesentu, un pasākums bija izdevies. Jo vairāk cilvēku sadūšosies izmēģināt golfu, jo būs vairāk tādu, kas laukumā atgriezīsies ne vienu reizi vien.

Jau iepriekšējā Golfa diena kliedēja apsūnojušus mītus, jo lielākā daļa interesentu bija jauni cilvēki. Bērni, jaunas sievietes apmēram 20 gadu vecumā un 30-35 gadus veci vīrieši bija galvenās interesentu grupas, taču tas nebūt nenozīmē, ka tiek iezīmētas kādas robežas. Sagaidāms, ka tieši golfa universālo raksturu uzsvērs arī Golfa dienas organizatori, un ikviens neatkarīgi no vecuma varēs apjaust spēles pievilcību.

Par Golfa dienai piemērotāko laiku bija nelielas diskusijas, līdz praktiski vienbalsīgi tika atbalstīts 9.maijs kā darba nedēļas sestdiena. Savukārt variants ar pasākuma rīkošanu maijā nedēļu iepriekš raisīja bažas, ka garākās brīvdienas varētu rosināt potenciālos dalībniekus garākiem izbraukumiem, kas līdz ar to samazinātu iespējas paciemoties golfa laukumā.

Pēdējās izmaiņas , 04.02.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē