Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Woods jauna barjera

Ja Tiger Woods savulaik nepiepiedalījās kādā turnīrā, bija skaidrs, ka viņš to nevēlas vai neuzskata par nepieciešamu. Taču pēc pagājušajā nedēļā neveiksmīgā "Phoenix Open" bijušais līderis noslīdēja tik zemu rangā, ka pašlaik ir zem svītras "World Golf Championships" turnīra potenciālo dalībnieku sarakstā.

Fīniksā Woods ne tikai palika aiz kata, bet otrajā raundā nospēlēja ar 82 sitieniem (+11 virs PAR), kas ir viņa sliktākais rezultāts profesionāļa karjerā. Diez vai Woods slavas apogejā kādam ienāktu prātā, ka raunda beigas pēdējās piecās bedrītēs viņš var nospēlēt ar trīskāršu un divkāršu bugiju, PAR un diviem bugijiem.

Lai kvalificētos marta sākumā paredzētajam "World Golf Championships" (WGC) turnīram, Woods no 56. vietas rangā šomēnes jāpakāpjas uz TOP 50.

Tiesa, Woods neveiksmes ir visai relatīvas, jo viņš ir biežāk uzvarējis "Major" turnīros nekā palicis aiz kata tūres sacensībās. Tiger rēķinā ir 14 "Major" tituli, bet tālāk par sacensību pusceļu 39 gadus vecais golferis nav ticis 12 reizes.

Woods tikai vienu reizi nav kvalificējies dalībai WGC turnīros - 2011.gadā HSBC čempionātā, toties septiņos šāda līmeņa turnīros viņš palicis nepārspēts. Kopš Woods 1996.gadā izcīnīja pirmo uzvaru PGA tūrē, viņš nevienu nedēļu nav bijis zemāk par 58.vietu rangā.

Karjerā Woods ir uzvarējis 79 ASV PGA turnīros un tikai par trīs panākumu tiesu atpaliek no absolūtā rekordista Sam Snead. Taču pēc cīņas ar savainojumiem un centieniem mainīt vēzienu Woods pašlaik nav veiksmīgākais karjeras posms, jo pērnais gads viņam pagāja bez uzvarām, bet "Major" titulu sarakstā pagaidām pēdējais ieraksts veikts 2008.gadā pēc "US Open". Pēdejos deviņos turnīros Tiger nav ticis TOP 20.

Pēdējās izmaiņas , 03.02.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē