Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Turku LET eksperiments

Centienos nodrošināt lielāku publicitāti, organizatori meklē dažādus risinājumus, kas ļautu parādīt sacensības pēc iespējas lielākai auditorijai. Iepriekš nebijušu modeli izvēlējušies Turcijā, kur Dāmu Eiropas tūres (LET) posmu plāno sākt svētdien, bet pabeigt - trešdien.

Nedēļas nogale nav pateicīgākais laiks cīņā par televīzijas skatītāju uzmanību, jo netrūkst sacensību visdažādākajos sporta veidos, ar ko dāmu golfam globāli nav viegli konkurēt. Tādēļ "Turkish Airlines Ladies Open", kur iespēja spēlēt būs arī Laurai Jansonei, par piemērotāko turnīram "Carya Golf Club" laukumā ir atzinuši laiku no 17. līdz 20.maijam.

Nekad iepriekš tik nozīmīga līmeņa profesionālajā tūrē uzvarētājs nav noteikts nedēļas vidū, tomēr rīkotāji ir pārliecināti, ka pareiza laika plānošana ir ne mazāk svarīga kā 500 000 eiro balvu fonds Belekā paredzētajā turnīrā.

Veicot izmaiņas ierastajā grafikā, organizatori jau nodrošināja, ka "Turkish Airlines Ladies Open" tiešraidē rādīs arī "Sky Sports" un "Golf Channel".

Pēdējās izmaiņas , 29.01.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē