Arhīvs
16. Aprîlis, 2024. Mintauts, Alfs, Mindaugs, Bernadeta
Pāru kaujas
rezultâti

Labākā terapija prezidentiem

Golfa cienītāju vidū ir gan esošais, gan bijušie ASV prezidenti, un savulaik Baltajā namā saimniekojušais Bill Clinton sarunā "Golf Channel" televīzijā spēli nosauca par labu sabiedroto valsts vadīšanā. Tādēļ Clinton aicina pārāk nekritizēt Barack Obama par aizraušanos ar golfu, cik nu tas ir iespējams ASV prezidentam.

Clinton atzina, ka savulaik viņam viens labs sitiens izdevies labi ja vidēji piecās bedrītēs, jo valsts prezidentam nav viegli koncentrēties spēlei daudzu citu svarīgu lietu dēļ. Ar valstsvīra cienīgu attieksmi Clinton arī atzina, ka ASV prezidentam jārēķinās ar līdzpilsoņu sensitīvu uztveri gadījumā, ja notiek kādas trakas lietas, bet valsts vadītājs tobrīd redzams golfa laukumā.

Obama pērnā gada nogalē nonāca ziņu virsrakstos pēc golfa spēlēšanas Havaju salās, kur viņa pēkšņā vizīte strauji izmainīja divu ASV militārpersonu kāzu svinēšanu. Līgavai un līgavainim tāpat kā viesiem nācās pārcelt svinību norises vietu nedaudz tālāk no ASV armijai piederoša "Kaneohe Klipper" laukuma.

Taču beigās visas puses palika apmierinātas, jo kāzas notika, turklāt to norises laikā Obama pazvanīja līgavainim uz mobilo tālruni un atvainojās par traucējumu, kā arī patērzēja par golfa lietām. Lai atvieglotu apsardzes uzdevumu, ASV prezidenta plānus iepriekš neizpauž, taču tas savukārt mēdz radīt sarežģījumus citiem, ar ko krustojas viņa ceļi.

Kamēr Obama uz Havaju salām raugās ar domu par atpūtu, Kristu Puisīti drīz gaidīs darbs Bahamu salās. Latvijas profesionāle sestdien Floridā gada ieskrējiena režīmā nospēlēja lietus aizkavētajā LPGA tūres pirmā posma kvalifikācijā, bet pēc 87 sitieniem jācer uz labāku raundu 2.februārī "Ocean Club" laukumā.

Pēdējās izmaiņas , 26.01.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē