Arhīvs
24. Aprîlis, 2024. Visvaldis, Visvaris, Ritvaldis, Nameda
Pāru kaujas
rezultâti

No. 1 pirmais hole in one

Profesionāļa karjerā iesisto hole in one rēķinu piektdien atklāja pasaules ranga līderis Rory McIlroy, kam ar vienu sitienu pietika bedrītes izspēlē Abūdabī čempionātā Apvienotajos Arābu Emirātos. Eiropas tūres turnīra pusceļā ziemeļīrs ir tuvāko pretendentu lokā cīņā par uzvaru.

Sacensību otrā raunda 15. bedrītē McIlroy jau uz tee varēja sviest rokas gaisā un dot pieci savam kolēģim flaitā Rickie Fowler. Pēc sitiena ar 9.dzelzi 162 metru distancē McIlroy bumbiņa uz grīna atsitās metra attālumā no bedrītes un pēc palēciena ieripoja mērķī.

"Tikko bumbiņa bija atrāvusies no lāpstiņas, izskatījās, ka ir iespēja," teica McIlroy. "Tas pirmo reizi sacensībās kā profesionālim, un skaidrs, ka alus šovakar ir no manis."

Raundu McIlroy izspēlēja ar 66 sitieniem jeb -6 zem PAR, bet summā viņš ar -11 ir trešais divus sitienus aiz līdera vācieša Martin Kaymer, kurš "National" laukumā pretendē uz ceturto uzvaru pēc pirmās vietas 2008., 2010. un 2011.gadā. Otrais ar -12 ir Beļģijas golferis Thomas Pieters.

Turnīrā hole in one režīms 15. bedrītē ir pa vienam dienā, jo pirmajā raundā to iespēja nevīstošais Miguel Angel Jimenez, mirkli vēlāk ceļā uz bedrīti iepriecinot skatītājus ar nelielu sajūsmas deju.

Pēdējās izmaiņas , 16.01.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē