Arhīvs
28. Marts, 2024. Gunta, Ginta, Gunda
Pāru kaujas
rezultâti

Sezonas korelācijas

Ne velti pirms sezonas sākuma sacensību kalendārus mēdz papildināt maziem burtiņiem rakstīta necila piezīme, ka iespējamas izmaiņas. Tā arī Lauras Jansones sacensību sarakstā jau ir notikušas patīkamas izmaiņas, jo Latvijas golferes dalība apstiprināta Dāmu Eiropas tūres (LET) turnīros Austrālijā un Jaunzēlandē.

Austrālijas dāmu "Masters" Goldkoustā sāksies jau pēc mēneša, tādēļ Laura pašlaik Amerikā jau sparīgi gatavojas jaunās sezonas startam. Savukārt februāra beigās Laurai būs iespēja Kraistčērčā samēroties spēkiem ar dāmu profesionālā pasaules ranga vicelīderi Lydia Ko, kura atsaucās aicinājumam uzspēlēt mājās Jaunzēlandes sieviešu "Open".

Laura abos sezonas sākuma turnīros varēs startēt kā sponsoru ielūgta spēlētāja. Februāra vidū Melburnā risināsies Austrālijas sieviešu "Open", taču tur LET golferēm ir atvēlēts ļoti maz vietu, un starta listē tiks tikai labākās.

Kopumā Laura plāno spēlēt 18 LET turnīros un sešos turnīros Amerikā "Symetra" tūrē, taču izmaiņas allaž ir iespējamas. Turklāt LET vēl nav informējusi par triju apstiprinātu augsta ranga turnīru - Spānijas, Vācijas un Itālijas dāmu "Open" - norises laiku un vietu.

Jaunajā sezonā Laurai svarīgs mērķis ir arī 2016.gada Riodežaneiro olimpisko spēļu kvalifikācija, tādēļ ieplānots spēlēt pēc iespējas vairāk turnīros, kur var gūt punktus olimpiskajam reitingam. Attiecīgi jārēķinās ar ļoti nopietnām izmaksām un jāizmanto visas iespējas finansējuma piesaistīšanai, lai vairotu Latvijas izredzes būt ne tikai skatītājos, kad golfs pēc pusotra gada atgriezīsies olimpisko spēļu programmā.

Pēdējās izmaiņas , 12.01.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē