Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Privātai saimniekošanai

Ja Ziemassvētku vecītis nav praties, un no dāvanu maisa tomēr izvilcis pavisam ne to, kas vajadzīgs, vienmēr ir iespēja situāciju labot pašam. Kuram golferim gan nenoderētu privāta sala, kur iepriekš saimniekojis Tiger Woods, turklāt tikai dažu simtu kilometru attālumā no Rīgas...

Itin kompaktā 25 hektāru sala atrodama Mēlarena ezerā pavisam netālu no Stokholmas. Woods tā kļuvusi lieka pēc šķiršanās no Elin Nordegren, tādēļ nekustamā īpašuma tirgotāji salu piedāvā ikvienam gribētājam, solot absolūtu privātumu ekskluzīvā privātā teritorijā, vēstīja britu avīze "The Telegraph".

Mazajā muižiņā ir gan dzīvojamā villa, gan mednieku būda un propelleru lidmašīnām piemērots skrejceļš. Atliek vēl jautājums par cenu, taču tā būs jājautā "Vladi Private Islands", kas sola katram interesentam uz šo jautājumu atbildēt privāti.

Tā kā komplektā iekļauta arī laivu piestātne, privāts prāmis, vēsturisks pilskalns, zirgu staļļi un 500 hektāru ūdens ieskautu pāris sīkāku saliņu, diez vai var cerēt uz lielu cenas atlaidi.

Uz salas ir arī viena golfa bedrīte ar sešām izsitiena pozīcijām, taču nekustamā īpašuma aģenti pievilcīgo objektu vairāk reklamē kā ideāli piemērotu privātiem pasākumiem un brīvdabas mielastiem.

Pēdējās izmaiņas , 08.01.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē