Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Pēc trim dienām ceturtajā desmitā

Laura Jansone pēc piektdien Marokā izspēlētas trešās kārtas Dāmu Eiropas tūres (LET) izšķirošajā kvalifikācijas turnīrā saglabāja vietu ceturtajā desmitā, lai gan no iepriekš ieņemtajām pozīcijām mazliet atkāpās. Pēc +1 virs PAR raunda Laura dala 38.vietu.

Lūkojoties uz galveno mērķi jeb iekļūšanu TOP 30, Lauru pēc trim sacensību dienām ar summā iespēto rezultāru +3 virs PAR no tā šķir divu sitienu tiesa. Turnīru būs svarīgi pabeigt pirmajā trīsdesmitniekā, bet vispirms sestdien priekšpēdējā ceturtajā kārtā jāfinišē TOP 60. Pēc trim kārtām Latvijas profesionāle ir vienlīdz tālu gan no trīsdesmitnieka, gan TOP 60 beigām, kas vēlreiz apliecina, cik svarīgs būs ceturtā raunda rezultāts "Al Madeen" laukumā.

Trešo raundu Laura spēlēja "Samanah" laukumā, kur turnīru sāka trešdien ar 75 sitienu rezultātu. Tātad šoreiz izdevās nospēlēt par diviem sitieniem labāk, lai gan raunda pirmais deviņnieks bija visai bažīgs ar četriem bugijiem un vienu bērdiju. Toties nākamajās deviņās bedrītēs veicās labāk, un līdzās septiņiem PARiem bija arī divi bērdiji 11. un 16.bedrītē.

Marakešā turpinoties siltam un saulainam laiciņam, vadību turnīrā saglabāja angliete Georgia Hall, kura nospēlēja ar -3 zem PAR un summā sasniedza jau -12. Tuvākās sekotājas līdere apsteidz par četriem sitieniem.

LET kvalifikācijas turnīra REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 19.12.2014.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē