Arhīvs
23. Aprîlis, 2024. Juris, Jurģis, Georgs
Pāru kaujas
rezultâti

Izrāviens Marakešā

Mīnusā pret laukumu izspēlēta otrā kārta piektdien Marokā būtiski uzlaboja Lauras Jansones pozīcijas Dāmu Eiropas tūres (LET) izšķirošajā kvalifikācijas turnīrā, ļaujot pakāpties uz dalītu 34.vietu. Vēl gan tikai pusceļā ir turnīra pirmā daļa, tomēr katrs atsevišķs panākums vairo izredzes sasniegt galveno mērķi.

Turnīra otro kārtu Laura mierīgā un saulainā dienā izspēlēja ar 71 sitienu jeb -1 zem PAR, bet summā Latvijas profesionāle pēc divām dienām iekrājusi +2.

Spēlējot otro kārtu "Al Madeen" laukumā, Lauras rezultāts lēkāja no mīnusiem līdz plusiem un atpakaļ, līdz beidzot palika pareizajā PAR pusē. Pēc piecām bedrītēm -2, vēl pēc nākamajām divām - summā jau PAR, pirmā deviņnieka beigās izdevās panākt -1, savukārt pēc 12. bedrītes summā rezultāts plusos (+1). Tomēr divi bērdiji pēc kārtas padarīja skatu rezultātu kartītē tīkamāku.

Dienas summā Laurai pieci bērdiji, no kuriem neviens nekrita PAR 5 bedrītē. Bilances plusu pusē četri bugiji, no tiem divi - PAR pieciniekos.

Vadībā nostiprinājās angliete Georgia Hall, kam pēc -4 raunda summā rezultāts jau ir -9. Viņa tāpat kā Laura otro raundu aizvadīja "Al Madeen" laukumā, ko nosauca par grūtāku nekā "Samanah" laukumu, kur bija jāspēlē dienu iepriekš.

Laurai piektdien jāatgriežas "Samanah" laukumā, bet sestdien pēc ceturtā raunda kļūs zināmas 60 golferes, kas svētdien turpinās cīņu par 30 tūres kartēm nākamajai sezonai.

LET kvalifikācijas turnīra REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 18.12.2014.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē