Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

McIlroy sezonas lauri

Otro reizi trijās sezonās par labāko golferi Eiropas PGA tūrē otrdien nosauca Rory McIlroy, un šoreiz diez vai varēja būt savādāk. Pasaules ranga līderis šogad uzvarēja divos "Major", Eiropas komandā Glenīglsā kļuva par Ryder kausa ieguvēju, kā arī finišēja pirmajā vietā Eiropas un ASV tūres naudas listē.

Pirmo reizi karjerā McIlroy jūlijā uzvarēja "British Open", kā arī augustā otro reizi palika nepārspēts ASV PGA čempionātā. McIlroy rēķinā bija arī uzvaras Eiropas tūres PGA čempionātā un "Bridgestone Invitational", kur 25 gadus vecais ziemeļīrs līdz šim nebija ticis pie pirmās vietas. Eiropas komandas uzvarā Ryder kausā McIlroy ieguldīja trīs punktus.

Pateicības uzrunā pēc gada balvas piešķiršanas McIlroy atzina, ka sezonu būtu uzskatījis par izdevušos arī tikai ar vienu uzvaru kādā no četriem iepriekš uzskaitītajiem turnīriem.

McIlroy rēķinā kopumā ir četras "Major" uzvaras, un gads viņam izvērtās spožs, lai gan pavasarī pēc pēkšņās kāzu atcelšanas un attiecību pārtraukšanas ar Dānijas tenisisti Caroline Wozniacki golfa apskatnieki prognozēs bija visai piesardzīgi.

Pēdējās izmaiņas , 16.12.2014.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē