Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Starta pozīcijās pirms Rio

Nākamais gads ļoti lielā mērā būs izšķirošs, vai golfa atgriešanās olimpiskajās spēlēs kļūs par īpašu notikumu arī Latvijā. Lauras Jansones un Kristas Puisītes vārds ir atrodams jaunā statistikas rīkā, kas varētu pamatīgi atvieglot ranga vietu olimpiskās kalkulācijas aprēķinus.

Olimpiskās kvalifikācijas ranga tabulu izveidoja un uztur "Infra Technologies", kas ir Dāmu Eiropas tūrē (LET) spēlējošās Krievijas golferes Marijas Balikojevas sponsors. Balikojeva mūsu pusē varētu būt labāk zināma ar savu iepriekšējo uzvārdu Verčenova, kas atrodas arī Latvijas amatieru "Open" uzvarētāju sarakstā.

Balikojeva pašlaik rangā ir 48.vietā, kas viņai nodrošinātu olimpisko startu, ja kvalifikācija noslēgtos pašlaik. Savukār Laura un Krista olimpiskajā reitingā ieņem vietas astotajā simtā. Lai gan Laura ir 720. un Krista - 787. pozīcijā, tabulā redzams, ka ar piekto simtu reitingā pietiktu, lai nodrošinātu iespēju spēlēt Riodežaneiro.

Tas tādēļ, ka valstīm, kas rangā ieņem tālākas pozīcijas, nepienāksies vairāk par divām ceļazīmēm. Ar Starptautiskās Golfa federācijas (IGF) uzturēto oficiālo olimpisko rangu "Infra" produkts nesakrīt simtprocentīgi, toties lielāku vērību pievērš golferēm, kas pašlaik ir aiz svītras.

Pēdējās izmaiņas , 12.12.2014.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē