Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Pēdējā vagonā uz Marakešu

Pēc nepilnas nedēļas uz vietu Dāmu Eiropas tūrē (LET) izšķirošajā kvalifikācijā varēs pretendēt Laura Jansone, jo Latvijas profesionāle ceturtdien Marokā priekškvalifikācijas turnīrā par divu sitienu tiesu finišēja kata pareizajā pusē. Lauras rezultāts četru dienu summā Rabatā bija +23 virs PAR (78-77-82-78).

Pēdējo kārtu "Royal Golf Dar Es Salam" laukumā Laura izspēlēja ar 78 sitieniem jeb +5 virs PAR. Startējusi ar dienas vienīgo bērdiju, Laura pēc diviem bugijiem otro deviņnieku sāka ar +1. Pēc nākamajām trim bedrītēm jau summā bija +3, bet vēl uz leju rezultātu tabulā Lauru pavilka divkāršs bugijs priekšpēdējā bedrītē.

Uz izšķirošo kvalifikācijas turnīru tika 42 golferes, kuru rezultāts nebija sliktāks kā +24 virs PAR. Pārliecinoši labākā ar -9 zem PAR bija dienvidafrikāniete Nicole Garcia, kura tuvāko konkurenti apsteidza par 13 sitieniem.

Cīņa par vietu tūrē risināsies "Samanah Golf Club" un "Al Maaden Golf Club" laukumos no 17. līdz 21.decembrim. Sagaidāms, ka vairāk nekā 130 dalībnieces pretendēs uz 30 tūres kartēm, un Laurai būs iespēja pacīnīties par iespēju LET tūrē spēlēt trešo gadu pēc kārtas.

LET priekškvalifikācijas turnīra REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 11.12.2014.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē