Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Atkāpšanās pirms pēdējā raunda

Pēc neveiksmīgas trešās kārtas Laura Jansone Marokā arvien saglabā izredzes Dāmu Eiropas tūrē (LET) pārvarēt priekškvalifikāciju, tomēr kata robeža krasi pietuvojās. Trešā raunda rezultāts +9 virs PAR pievienojās iepriekšējās divās kārtās iekrātiem tikpat lieliem plusiem un ar +18 atvirzīja Lauru uz dalītu 33.vietu.

Pirms ceturtdien "Royal Golf Dar Es Salam" laukumā paredzētās noslēguma kārtas pēdējais atbilstošs rezultāts iekļūšanai galvenajā kvalifikācijas turnīrā ir +20 virs PAR. Tātad priekškvalifikācijas noslēguma raundā Laurai jāatgriežas pie savas labākās spēles, lai no Marokas nebūtu jādodas prom priekšlaicīgi.

Trešo raundu Laura sāka ar bērdiju, taču tas šoreiz izrādījās vienīgais. Rezultāts zem PAR vēl saglabājās pēc 6.bedrītes, taču nākamajās sešās bedrītēs jau sekoja +7 virs PAR un vēl trīs sitieni plusā pievienojās pēdējās trijās bedrītēs.

Jau vēstīts, ka uz izšķirošo kvalifikācijas turnīru no šīs priekškvalifikācijas tiks 42 spēcīgākās golferes vai nedaudz vairāk, ja pēdējais atbilstošais rezultāts būs dalīts. Galvenais kvalifikācijas turnīrs 17.decembrī sāksies "Samanah" un "Al Madeen" laukumos Marakešā.

LET priekškvalifikācijas turnīra REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 10.12.2014.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē