Arhīvs
28. Marts, 2024. Gunta, Ginta, Gunda
Pāru kaujas
rezultâti

Status quo Rabatā

Otro kārtu Dāmu Eiropas tūres (LET) priekškvalifikācijā otrdien Marokā izspēlēja Laura Jansone, un turnīra kopvērtējumā Latvijas profesionāles pozīcijas gandrīz nemainījās. Pēc +4 virs PAR raunda Laura dala 19.vietu ar +9 divu dienu summā.

Startējot no 10. bedrītes, Laurai pieticīgāks bija pirmais spēlējamais deviņnieks ar diviem bugijiem un divkāršu bugiju, taču turpinājumā līdz raunda beigām tika spēlēts ar PAR.

Turnīra kopvērtējumā Laura atkāpās par vienu dalītu pozīciju, taču būtiski, ka organizatori precizēja vakanču skaitu, kas tiks sadalīts "Royal Golf Dar Es Salam" laukumos. Uz izšķirošo kvalifikācijas turnīru tiks 42 spēcīgākās golferes vai nedaudz vairāk, ja pēdējais atbilstošais rezultāts būs dalīts. Turnīrā cīņu turpina 75 spēlētājas.

Pēc 36 bedrīšu izspēles mīnusā pret laukumu (-3) ir tikai līdere Nicole Garcia no Dienvidāfrikas, un pašreizējie rezultāti liecina, ka ar +24 četru raundu summā varētu pietikt, lai 17.decembrī būtu iespēja startēt izšķirošajā kvalifikācijā "Samanah" un "Al Madeen" laukumos Marakešā. Konkurences līmenis tur jau būs cits, taču vispirms jāizcīna iespēja turp doties.

LET priekškvalifikācijas turnīra REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 09.12.2014.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē