Arhīvs
24. Aprîlis, 2024. Visvaldis, Visvaris, Ritvaldis, Nameda
Pāru kaujas
rezultâti

Plusos Floridā un Indijā

Uzlabot situāciju turnīra tabulā neizdevās ne Kristai Puisītei piektdien LPGA kvalifikācijas turnīrā Floridā, ne Laurai Jansonei sestdien Dāmu Eiropas tūres (LET) posmā Indijā. Krista pirms ceturtās kārtas ir tuvu pēdējam desmitam, savukārt Laura "Delhi Golf Club" laukumā sacensības noslēdza dalītā 61.vietā.

Kristas trešā raunda 76 sitieni jeb +4 virs PAR palielināja viņas kopējo rezultātu "LPGA International" laukumos līdz +13, kas ļauj dalīt 142.vietu. Līdz ar to praktiski vairs nav atlicis iespēju pēc četrām kārtām kvalificēties spēlēšanai arī svētdien, kad spēcīgākās dalībnieces turpinās cīņu par tūres kartēm.

Tikmēr Laura pirms pēdējā raunda dalīja 46.vietu, tomēr turnīrā pēdējās 18 bedrītes tika izspēlētas ar 79 sitieniem jeb +6 virs PAR, kas turnīrā ar 300 000 dolāru balvu fondu liedza noturēties katu pārvarējušo spēlētāju vidusdaļā.

No Indijas Laurai jāmēro ceļš uz Maroku, kur jau pirmdien Rabatā sāksies LET priekškvalifikācijas turnīrs 2015.gada sezonai. Ja izdosies veiksmīgs starts, būs iespēja nedēļu vēlāk Marakešā cīnīties par LET tūres karti nākamajai sezonai.

LPGA kvalifikācijas turnīra REZULTĀTI

LET "Indian Open" REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 06.12.2014.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē