Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Otrāda bilde Floridā

Neatkarīgi no iemesliem vēsturē paliek tikai ieraksts rezultātu kartītē, un tas liecina, ka Krista Puisīte pēc otrās kārtas LPGA kvalifikācijas turnīrā ir tikpat tuvu tabulas tālākajam galam, cik tuvu bija līderēm pēc pirmā raunda. "LPGA International" "Hills" laukumā Krista ceturtdien atstāja 84 sitienus.

Līdz ar to pēc divām kārtām Kristas rezultāts ir +9 virs PAR, kas viņu ierindo dalītā 141.vietā atlikušo 153 spēlētāju konkurencē. Visu par labu vēl varētu vērst divi stabili raundi zem PAR, jo pašreizējie rezultāti liecina, ka ar +4 pēc četriem raundiem varētu kvalificēties spēlēšanai arī svētdien.

Dienas vienīgo bērdiju Kristai izdevās izcīnīt pēdējā bedrītē, līdz kurai bija gan četrkāršs bugijs, gan divi divkārši bugiji un pieci bugiji.

Tikmēr Laura Jansone cīnās Dāmu Eiropas tūres (LET) posmā Indijā, kurp devās jau ar domu par startu vēlāk decembrī LET kvalifikācijā 2015.gada sezonai. Deli golfa kluba laukumā Laura pirmo kārtu izspēlēja ar +4 virs PAR (77), bet piektdien otrajā kārtā ir izredzes tikt augstāk par vietu turnīra tabulas vidusdaļā.

LPGA kvalifikācijas turnīra REZULTĀTI

LET "Indian Open" REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 05.12.2014.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē