Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Startā spoži

Ar teicamu -3 zem PAR raundu Krista Puisīte trešdien Floridā startēja LPGA tūres pēdējā kvalifikācijas turnīrā. Pēc sacensību pirmās piektdaļas Latvijas golfere dala 7.vietu 154 spēlētāju konkurencē.

Kristai pirmajā raundā "LPGA International" "Jones" laukumā pieci bērdiji summējās ar diviem bugijiem, kas rezultātu kartītē izpaudās ar ierakstītiem 69 sitienu sitieniem. Startējusi no 10. bedrītes, Krista pirmo spēlējamo deviņnieku pieveica ar -2 un nevienu bedrīti plusā, savukārt nākamajā deviņniekā bija nedaudz lielākas svārstības, taču arī tās rezultējās summā vēl labākā rezultātā.

Vadībā ar -6 zem PAR izvirzījās amerikāniete Casey Grice, kas arī spēlēja "Jones" laukumā. Vērtējot pēc TOP 14 statistikas, "Jones" laukumā golferes nospēlēja ievērojami labāk. No 14 labāko rezultātu īpašniecēm tikai trīs golferes to iespēja "Hills" laukumā, kas Kristu gaidīs ceturtdien.

Katra sitiena cenu spilgti raksturo situācija tuvāk rezultātu tabulas vidum - golferes ar -1 zem PAR dala 24.vietu. PAR īpašnieces ir dalītā 45. pozīcijā, bet ar +1 jau ir nodrošināta tikai dalīta 72.vieta. Pēc pirmā raunda cerības vēl nav zudušas arī tabulas lejasdaļā nonākušajām spēlētājām, savukārt līderēm vēl nekas nav garantēts, un visa cīņa vēl ir priekšā

LPGA kvalifikācijas turnīra REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 03.12.2014.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē