Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Ar atgriešanās vērtiem iespaidiem

Gluži kā Latvijas sūtnis un reklāmas aģents vienā personā ļoti pozitīvas atsauksmes par aizvadīto darba sezonu Latvijā publicējis "Ozo Golf Club" pro Justin Griffiths. Lielbritānijas PGA mājaslapā pieredzējušais treneris ļoti atzinīgi vērtē gan golfa, gan pilsētas vidi, kur viņš grasās atgriezties.

Griffiths ir piekritis strādāt "Ozo" arī nākamajā sezonā, tādēļ diez vai var uzskatīt, ka visi komplimenti ir pieklājīgs reveranss līdzšinējiem darba devējiem.

Pavisam godīgi Griffiths atzīst, ka pirms došanās strādāt uz Latviju viņam nebija īsti nojausmas, kas sagaidāms. Gan klimata, vietējās kultūras un ēdiena ziņā, gan golfa dzīvē.

Griffiths bija garantētas nedēļā astoņas stundas junioru apmācībā, taču arī individuālie padoma meklētāji nelika vilties. Jau maija vidū Griffiths darba plāns bija pilns, bet jūnijs izvērtās par tik aizņemtu mēnesi, ka pat iecienītā īru krodziņa apmeklēšanai laika lāga nepalika.

Rīgu Griffiths raksturo kā galvaspilsētai klusu pilsētu ar izcilu tramvaju satiksmi, kuras dēļ viņš ar mierīgu sirdi izticis bez savas mašīnas, braucienam uz darbu izmantojot arī divriteni.

Griffiths aicina savus tautiešus izmantot tiešos reisus no vairākām Lielbritānijas pilsētām, lai uzspēlētu skaistajā "Ozo" laukumā. Pašu "Ozo" laukumu pro izskata par ļoti dažādiem izaicinājumiem bagātu, pirmkārt, jau mainīgo vēju dēļ, it īpaši spēlējot no tālākajiem tee. Savukārt Latvijas golfa sabiedrībā Griffiths saskata entuziasmu, kāds Apvienotajā Karalistē bijis pirms pārdesmit gadiem.

Ar nepacietību Griffiths gaida martu, kad varēs atgriezties darbā, bet līdz tam viņš ir apņēmies piestrādāt pie sava svara, ko ietekmējusi gardā latviešu virtuve.

Griffiths par Latvijā pieredzēto PGA MĀJASLAPĀ

Pēdējās izmaiņas , 27.11.2014.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē