Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Ozo izvēlas Vīķi-Freibergu

Brīvā gaisotnē svētdien "Hansabanka Latvian Open" noslēguma pasākumā risinājās četru slavenību parakstīto golfa bumbiņu izsole. Vislielākā rosība zālē valdīja, kad tika piedāvāta bumbiņa ar Valsts prezidentes Vairas Vīķes-Freibergas autogrāfu, kas par 900 latiem pārceļoja "Ozo Golf Club" īpašnieka Sanda Ozoliņa rīcībā.

Bumbiņas izsolē nonāca īpašos stikla traukos ar gravētiem metāla vākiem. Solītājiem uzkurinot vienam otru, ar "Hansabankas" atbalstu lielāko summu - 1000 latu - saņēma par pasaulslavenā vijolnieka Gidona Krēmera parakstīto bumbiņu. To mūziķis pats pircis kādā no Šveices lidostām, kur saņēmis piedāvājumu iesaistīties labdarības akcijā.

Bumbiņa būšot aplūkojama bankas VIP klientu zālē, kur arī golfa spēlētāji nav reti viesi.

Kautrīgāka solīšana bija par Allas Pugačovas autogrāfu. Pēc izsoles vadītāja Armanda Pučes un viņa asistentes "Hansabankas" valdes priekšsēdētājas Ingrīdas Blūmas nerimtīgajiem un uzvedinošajiem centieniem trofeja ceļos uz austrumiem - bumbiņu ar popzvaigznes parakstu par 500 latiem nosolīja Krievijas izlases treneris Nikolajs Ragorskis.

Vairāk par 330 latiem "nepavilka" Ventspils mēra Aivara Lemberga autogrāfs. Izsolē iegūtos 2730 latus nodos bērnu slimnīcu rīcībā.

Vakara pēdējā atrakcijā izlozēja sponsoru dāvāto braucienu uz Sentendrjūsu. Pateicoties labvēļiem un Mārtiņam Balodim, somas uz kādu sev piemērotu nedēļas nogali varēs kravāt Elīna Streļuka, turklāt nedomājot par brauciena izmaksām. No visiem turnīrā 4.bedrīti vismaz ar PAR izgājušajiem golferiem pirmo izlozēja Balodi. Taču pēc izlozes nolikuma balvu varēja saņemt tikai uz vietas, tādēļ tika vilkta nākamā loze, kas krita Streļukai.

Pēdējās izmaiņas , 15.08.2005.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē