Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Ar jaunu svinga treneri

Neilgi pirms atgriešanās sacensību apritē Tiger Woods nedēļas nogalē paziņoja par jauna svinga trenera nolīgšanu. Bijušā pasaules ranga līdera konsultants turpmāk būs Chris Como, kurš ir jaunāks par savu konsultējamo.

Aizvadītais gads Woods karjerā nebūs iekļauts zelta listē. Muguras problēmu novēršanai 14 "Major" turnīru uzvarētājam martā veica operāciju, bet augustā Woods palika bez svinga trenera, atlaižot četrus gadus nodarbināto Sean Foley.

Como ir strādājis ar augsta līmeņa golferiem, piemēram, Trevor Immelman, Aaron Baddeley un Jamie Lovemark, tomēr sadarbība ar Woods 36 gadus vecajam ASV speciālistam būs pamatīgs izaicinājums.

Ar jauno treneri Woods iepazinies vasarā, pēc sava drauga un koledžas komandas biedra Notah Begay ieteikuma. Pēc pāris sarunām par golfa svingu Woods jau apmēram mēnesi strādā Como pārraudzībā un ir pārliecināts, ka sadarbība turpināsies visu nākamo gadu.

Sacensībās Woods plāno atgriezties pēc nedaudz vairāk kā nedēļas Floridā "Hero World Challenge" turnīrā, kas ir saistīts ar viņa paša fondu. Pēc palikšanas aiz kata PGA čempionātā 38 gadus vecais Woods nolēma uz dažiem mēnešiem aiziet pagrīdē.

Sadarbojoties ar Fooley, Woods uzvarēja astoņos ASV PGA turnīros, taču "Major" lauri duetam palika nesasniegti. Maijā Woods vēl bija ranga līderis, taču pašlaik viņš reitingā ir atkāpies uz 24.vietu. "Major" turnīros Woods uzvaras nav devušās rokā kopš 2008.gada "US Open".

Pēdējās izmaiņas , 25.11.2014.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē