Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

TPI sertificēts

No Vācijas mājās atgriezies Dāvis Puksts, kurš "Titleist Performance Institute" (TPI) ieguvis spēka trenera otrā līmeņa sertifikātu. "Davis Golf Style" akadēmijas vadītājs divu dienu seminārā guvis pārliecību par spēka spēles neaizstājamu nozīmi bērnu un jauniešu sagatavošanā.

Semināra dalībnieki uzklausījuši TPI dibinātāja Greg Rose priekšlasījumus, kuros daudzu PGA tūres spēlētāju konsultants mācīja panākt maksimālu sitiena distanci, kā arī ķermeņa, nūjas un bumbiņas ātrumu.

Puksts uzklausījis atziņas, ka jaunajiem golferiem spēles pamatu apgūšanā distance ir svarīgāka par precizitāti un rezultātu. DGSA vadītājs ir apņēmies savā akadēmijā pievērst īpašu uzmanību spēka spēlei, lai ieviestu praksē TPI iegūtās atziņas. TPI mājaslapā Puksts arī ieteikts kā organizācijas rekomendēts speciālists Latvijā.

TPI apmācības pamatā ir pārliecība, ka pastāv nevis absolūti universāli pareizs, bet gan katram spēlētājam atsevišķs efektīvs nūjas vēziena veids, ņemot vērā ķermeņa īpatnības.

Iegūtais TPI sertifikāts nav mūžīgs - lai organizācija nezaudētu pārliecību par speciālista sagatavotību, visiem profesionāļiem aktīva sertifikāta saglabašanai ik gadu jāpiedalās vismaz 12 apmācības stundās.

Plašāka informācija DGSA MĀJASLAPĀ.

Pēdējās izmaiņas , 24.11.2014.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē