Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Ar mīnusu Floridā

Sapņainai vīzijai par Floridu kā mūžīga siltuma pārņemtu paradīzes stūrīti nebija nekā kopīga ar realitāti trešdien, kad Laura Jansone un Krista Puisīte izspēlēja pirmo kārtu "SunCoast Ladies Series" turnīrā. Latvijas novembra cienīgs klimats Laurai neliedza nospēlēt ar -2 zem PAR, bet Kristas +3 bija ļoti tuvs rādītājs gaisa temperatūrai.

Celsija termometra stabiņam tikko turoties virs nulles, "LPGA International Hills" laukumā aizkavējās starts turnīram, kas pulcēja 76 spēlētājas. Taču golfu arī Floridā var spēlēt ziemeļnieciskos apstākļos, un raunda beigās kļuva skaidrs, ka Laura ir turnīra vicelīdere, atpaliekot vienu sitienu no Haley Millsap, bet Krista dala 16.vietu.

Laurai raundā sakrita pieci bērdiji, bet mīnusus mazākus vērsa trīs bugiji. Turpretim Kristai rezultātu kartīte bija mērenāka ar vienu bērdiju, diviem bugijiem un divkāršu bugiju. Turnīrs turpināsies ar vēl divām kārtām ceturtdien un piektdien.

Floridā golferes var sacensību apstākļos turpināt gatavošanos LPGA tūres pēdējam kvalifikācijas turnīram, kas tajā pašā "LPGA International" notiks no 3. līdz 7.decembrim. Tūres kvalifikācijas cīņas paredzētas gan "Hills" laukumā, gan "Jones" laukumā, kur no 24. līdz 26.novembrim būs "SunCoast Ladies Series" sezonas pēdējās sacensības.

Lai gan Laura LPGA tūres trešajā kvalifikācijas posmā neiekļuva, viņu decembra otrajā nedēļā gaida starts Marokā, kur risinās cīņas par iekļūšanu Dāmu Eiropas tūres (LET) izšķirošajā kvalifikācijā.

"SunCoast Ladies Series" turnīra REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 21.11.2014.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē