Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Mājup no Taizemes

Vairāki Latvijas junioru izlases golferi pagājušo nedēļas nogali pavadīja Taizemē, kur startēja nacionālajā junioru čempionātā. Sacensībās, kur dažādās vecuma grupās lielākoties spēlēja Āzijas valstu juniori, tika gūta jauna pieredze, bet rezultāti uz augstām vietām neļāva pretendēt.

Visi Latvijas juniori, gan Pauls Nesaule, gan Anna Marksa un Marija Luīze Jučmane "Royal Hua Hin" laukumā sacentās U-14 vecuma grupā, četrās dienās izspēlējot 72 bedrītes.

Nesaule savā vecuma zēnu grupā ieguva 20.vietu 22 dalībnieku konkurencē ar +63 virs PAR (85-94-87-85), bet uzvarēja mājinieks Atiruj Winaicharonechai ar -2 zem PAR.

Savukārt Marksa un Jučmane noslēdza 13 dalībnieču rangu meiteņu turnīrā. Marksas rezultāts bija +69 (92-90-91-84), bet Jučmane finišēja ar +94 (92-96-99-95). Taizemiete Ruksiri Sitradatanisorn pārliecinošu uzvaru nodrošināja ar +5 virs PAR.

Taizeme pašlaik golferiem ir populārāka kā tūrisma mērķis, tomēr tā vēlas sevi nopietnāk pieteikt arī sacensību apritē. Tādēļ vietējie rīkotāji sedza viesu delegācijām izdevumus uz vietas, kas veicināja interesi pieteikt sacensībām arī Latvijas jauniešus. No Eiropas tālo ceļu vēl bija mērojuši daži Somijas juniori.

Taizemes junioru čempionāta REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 11.11.2014.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē