Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Lielas pārmaiņas Eiropā

Eiropas profesionālajā golfā ietekmīgākā persona George O'Grady trešdien Šanhajā informēja, ka pēc 10 gadu darba atkāpjas no Eiropas tūres vadītāja amata. O'Grady vērsās pie Eiropas tūres direktoru padomes ar aicinājumu sākt viņa darba turpinātāja meklējumus.

Eiropas tūre vēlāk izplatīja paziņojumu, ka nekādu informāciju par personāla izmaiņām nepublicēs, līdz Dubaijā pēc divām nedēļām beigsies Tūres čempionāts.

Vilšanos par O'Grady atkāpšanos pauda vairāki spēlētāji, tostarp 2013.gada "US Open" čempions un Eiropas komandas izcilnieks Ryder kausa izcīņā Justin Rose. Viņš uzteica O'Grady par lielisku darbu, noturot tūri labā formā Eiropas ekonomikas lejupslīdes laikā.

O'Grady paliks amatā, kamēr tiks atrasts viņa aizstājējs. O'Grady ir tikai trešais Eiropas tūres vadītājs, un amatu viņš pārņēma no 30 gadus vadībā bijušā Ken Schofield. Par O'Grady būtiskākajiem ieguldījumiem tūres attīstībā uzskata "Race to Dubai" ieviešanu un 2013.gadā iedibināto "Final Series" ar četriem turnīriem, kur garantēts liels balvu fonds.

Ne bez O'Grady ieguldījuma golfs arī atgriezās olimpisko spēļu programmā. Ar Eiropas tūri O'Grady ir bijis saistīts vairāk nekā 40 gadu, un sagaidāms, ka viņš paliks starptautisko attiecību prezidenta amatā un pārstāvēs tūri 2016.gadā Riodežaneiro olimpiskajās spēlēs.

Pēdējās izmaiņas , 05.11.2014.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē