Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Regulārās sezonas pēdējie laureāti

Līdz ar kalendārā pēdējiem oficiālajiem turnīriem 2014.gada sacensību sezonai ir pielikts punkts, bet, vai tas kļūs par daudzpunktu, lielā mērā būs atkarīgs no vēlā rudens labvēlības. Nedēļas nogalē "Ozo" un "Viesturos" notikušie turnīri apliecināja, ka golferu spēlētgriba atšķirībā no novembra gaisa masām nebūt neatdziest.

Labākos rezultātus novembra pirmajās dienās sasniedza ar Latvijas golfu netieši saistīti spēlētāji. "Ozo" sestdien aizvadītajā "Chapman Plate" turnīrā labāko neto rezultātu (65) sasniedza Jin Joom Beom/Chae Wanki, kuri par neto trim sitieniem 42 duetu konkurencē apsteidza tuvākos konkurentus Renātu Lokometu/Alekseju Birjukovu.

Savukārt svētdien "Viesturos" sezonas noslēguma turnīrā startēja 29 komandas, pulcējot gan kluba biedrus, gan tuvākus un tālākus viesus. Ātrāko un taisnāko ceļu uz bedrīti bumbiņai spēja ierādīt lietuvieši Jonas Pundzius/Vytautas Gediminas, kam bija gan labākais rezultāts scramble sitienu spēlē (67), gan neto ieskaitē (60,1).

Ceļu uz laureātu trijnieku atrada arī Latvijas Golfa federācijas (LGF) vadība - LGF prezidents Vilis Krištopans duetā ar meitu Nikolu finišēja ar 61,9 neto sitieniem, kas viņiem nodrošināja pagalam niecīgu, bet tomēr izšķirošu neto 0,1 sitiena pārsvaru pār LGF ģenerālsekretāri Aigu Nesauli un Kārli Cinīti senioru. Juniori Pauls Nesaule un Roberts Matisons atpalika vēl par 0,1 punktu, kas viņus ierindoja 4.vietā.

Arī nākamajā nedēļā laika prognozes nesola priekšlaicīgas golfa sezonas beigas. Līdz mīnusiem termometra stabiņš nenonākšot pat naktīs, bet dienās ar dažbrīd uzspīdējušās saules atbalstu varētu tikt sasniegts arī kāds neliels divcipara skaitlis.

Pēdējās izmaiņas , 02.11.2014.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē