Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Rudens cīņas Tenesijā

Rudens sezona nobeigumam tuvojas arī Lindai Dobelei, kura turpina golferes un studentes karjeru Austrumtenesijas valsts universitātē (ETSU). Nule kā Tenesijā aizvadītajā "Mercedes Benz Intercollegiate" Linda apliecināja, ka ir iekarojusi savu vietu komandā.

Turnīrā "Cherokee Country Club" laukumā Lindai veiksmīgākā bija turnīra trešā un pēdējā kārta, kurā viņa nospēlēja ar 74 sitieniem jeb +3 virs PAR. Ne tik izdevies sākums (81-79) Lindai summā ar +21 liedza pakāpties augstāk par dalītu 64.vietu 90 dalībnieču konkurencē, tomēr viņa bija trešā labākā no komandas piecām golferēm.

ETSU meitenēm turnīrs nebija no veiksmīgākajiem, jo gūtā 15.vieta ļāva apsteigt tikai vienu sāncenšu komandu, tiesa nopietns bija arī dalībnieču sastāvs. Spēlēja astoņas no 40 spēcīgākajām ASV studentu sporta (NCAA) komandām, tostarp arī otrā spēcīgākā augstskola - Dienvidkarolīnas universitāte, kas izcīnīja pārliecinošu uzvaru.

Pašreizējie ETSU rezultāti neapmierina komandas galveno treneri Stefanie Shelton, kura mudina meitenes smagi strādāt, lai varētu uzlabot sniegumu un kāptu augstajā panākumu kalnā.

Šogad pēdējā iespēja iepriecināt sevi un treneri Lindai un viņas komandas biedrenēm būs jau pēc dažām dienām, kad svētdien Dienvidkarolīnā sāksies turnīrs, pēc kura nākamais sekos tikai februāra vidū.

"Mercedes Benz Intercollegiate" REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 21.10.2014.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē