Arhīvs
24. Aprîlis, 2024. Visvaldis, Visvaris, Ritvaldis, Nameda
Pāru kaujas
rezultâti

Rudens cīnītāju starti

Arvien rudenīgākie laikapstākļi pamazām retina golferu rindas, tomēr sacensību sezona vēl ne tuvu nav galā, un arī šajā nedēļas nogalē cīņas risinājās tiklab "Ozo Golf Club" laukumā, kā arī "Viesturos", kur golferi tika krietni pamērcēti.

"Ozo" laukumā veiksmīgākais starts "Pāru kaujās" sestdien izdevās Jeļenai Šestakovai un Vilim Krištopanam, kuri ar neto 62 sitieniem bija četrus sitienus priekšā četriem nākamajiem labākajiem duetiem. Turklāt ar neto 66 sitieniem nospēlējušiem diviem pāriem bija vienādi komandu handikapi, tādēļ nācās ķerties pie pārspēles.

Pārspēlē pāra spēku apliecināja Normunds Sams un Juris Jonaitis, cīnoties pret Ardi Marksu, kura pāriniece Daiga Puisīte jau bija aizsteigusies citās svarīgās darīšanās.

Savukārt svētdien "Viesturos" Pēdējo cerību kausa izcīņā līdz finišam visās 18 bedrītēs tika 13 golferi, kas nepakļāvās nemitīgajai gaisa ūdeņu stihijai. Divās kungu grupās handikapa grupās uzvarēja Edmunds Jansons un Gatis Taurenis, bet dāmām Daiga Puisīte visas potenciālās konkurentes pārspēja jau ar to, ka izspēlēja turnīru līdz galam.

Otro vietu ieguvušais Jurijs Šteinbuks saskatīja interesantu sakritību finišējušo golferu skaitā, tādēļ sagaidāms, ka visi svētdien spēlējušie dalībnieki nākamgad "Alberta 13" kausa izcīņā varēs pretendēt uz balvu atsevišķā ieskaites grupā.

Pēdējās izmaiņas , 19.10.2014.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē