Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Šovs beidzies, izaicinājumi turpinās

Tālāk par otro epizodi NBC "Golf Channel" šovā netika Krista Puisīte, kam divu bedrīšu izslēgšanas mačs izvērtās ne tāds, kā gribēts, taču pēc asaras notraukšanas ir laiks paraudzīties uz priekšu, kur šogad gaida izšķirošais posms LPGA kvalifikācijas tūrē.

Izslēgšanas dueli Krista aizvadīja pret Anthonu Quezada, un šoreiz par Latvijas golferes meistarību vēstīja aizkadra teksts, nevis spēle laukumā. PAR 3 bedrītē Krista pirmo sitienu raidīja krietni par tālu aiz karoga, un turpinājumā sekoja trīs puti. Jeb, kā sacīja šova komentētāji, Kristas puteris šoreiz bija tikpat auksts kā Baltijas ziema. Konkurents tikmēr pēc pēc teicama pirmā sitiena tika pie bērdija.

Otrajā PAR 5 bedrītē Krista pēc pirmā teicama sitiena turpināja ar mēģinājumu aizsniegt grīnu, lai pretendētu uz īglu. Taču otrais sitiens bija tāds, ko Krista pati nosauca par visu laiku sliktāko. Pēc norautā sitiena atlika cerēt uz nelielu brīnumu, kas golfā mēdz notikt, un trāpīt no fērveja bedrītē, tomēr rezultātā bumbiņa apstājās pamatīgi tālu no karoga, un ko saglābt bija par vēlu. Quezada tika pie vēl viena bērdija un summā pārliecinoši uzvarēja ar -2 pret +1.

Šādā šova ir pavisam cits spiediens nekā iepriekš piedzīvots turnīros, atzina Krista. Šova uzvarētāja, ja tā būs sieviete, saņems ielūgumu startēt atsevišķā LPGA tūres turnīrā, taču Kristas iespējas izcīnīt tūres karti dalībai visā sezonā nebūt nav kļuvušas mazākas, un talantīgajai golferei atliek tikai sagatavoties vislabākajam turpinājumam trešajā kvalifikācijā, kas decembra sākumā risināsies Floridā.

Pēdējās izmaiņas , 15.10.2014.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē