Arhīvs
23. Aprîlis, 2024. Juris, Jurģis, Georgs
Pāru kaujas
rezultâti

ASV pulcē stratēģus

Panākumu gūšanā neiztikt bez veiksmīgas stratēģijas, un tieši ar to gatavošanos nākamajai Ryder kausa izcīņai sākuši amerikāņi. Īpašā uzdevuma grupā, par kuras izveidošanu Amerikas PGA paziņoja otrdien, ir apvienoti gan Tiger Woods un Phil Mickelson, gan trijos Ryder turnīros zaudējušo komandu kapteiņi.

Ryder kausa darba grupā kopumā ir 11 personas, tostarp pieci golferi, trīs bijušie kapteiņi un trīs funkcionāri no Amerikas PGA. Abi grupas vadītāji - Pete Bevacqua un Derek Sprague - pārstāv Amerikas PGA.

Grupas uzdevums būs izanalizēt visu komandas tapšanas procesu, caurskatot gan to, kā tiek izvēlēti kapteiņi, gan spēlētāju kvalificēšanos un kapteiņu izvēlēto spēlētāju nosaukšanas laiku. Amerikas PGA izplatītajā paziņojumā darba grupas izveidošanu par lielu soli nosauca Woods.

Eiropas komanda ir uzvarējusi astoņās no 10 pēdējām Ryder kausa izcīņām, tostarp arī nesen Glenīglsā, Skotijā. Pēc pēdējās neveiksmes amerikāņi kā lielu klupšanas akmeni bieži piesauca komandas kapteini Tom Watson, ko amatam izvēlējās Amerikas PGA prezidents Ted Bishop.

Var šķist īpatnēji, ka darba grupā nav iekļauts Paul Azinger, kurš bija kapteinis 2008.gadā, kad ASV līdz šim pēdējoreiz ieguva Ryder kausu. Taču Azinger paskaidroja, ka pašlaik visas darbības uzskata par pāragrām.

Darba grupā pieaicinātie kapteiņi ir Davis Love III, Tom Lehman un Raymond Floyd. No spēlētājiem iesaistīti arī Steve Stricker, Jim Furyk un Rickie Fowler. Pagaidām nav zināms, kad grupa sāks darbu, un kā tieši tas izpaudīsies.

Pēdējās izmaiņas , 14.10.2014.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē