Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Uzvarētāji pārspēlē

"Ozo" sezonas komandu čempionātā sestdien lieliskas rudens dienas priekšrocības vislabāk spēja izmantot kvartets, kas bija apvienojies zem nosaukuma "Kazah razboiņiki", jeb Edgars Zālītis, Nikolajs Keņins, Guntars Zālītis un Ivans Uļjanovs. Ar 18 bedrīšu izspēli uzvarētaju noteikšanai gan bija par maz.

Tikai pēc garas pārspēles uz 13.bedrītes kļuva skaidrs, ka "Kazah razboiņiki" ieņems rezultātu tabulā pirmo vietu, apsteidzot "Vienpadsmitkārtējos" jeb Artūru Krukovu, Andri Keiselu, Kārli Broderu un Miku Gavaru. Abu visaugstāk ierindoto komandu neto rezultāts bija identisks arī zīmē aiz komata, tādēļ nācās doties pārspēlē.

Par nepilniem trim neto sitieniem no vadošajiem kvartetiem atpalika "LGF & pasaule", kas ieguva 3.vietu 25 komandu konkurencē.

Balvas pasniedza arī "Ozo" sezonas īpašajās nominācijas, piemēram, par dāmu ranga karalieni tika titulēta Daiga Puisīte, kungu ranga karalis - Ivans Uļjanovs, bet nominācijā "Gada Spridzeklis" uzteica Valdi Muižnieku, kurš savu handikapu sezonas laikā uzlaboja no HCP 38 uz 13,8.

Pozitīvākā golfera nominācijā izcēlās Kaspars Gabrāns, Draudzīgākais golferis - Kārlis Broders, visbiežākais viesis "Ozo" turnīros - Vitauts Tučkus, bet vislabākais no kluba biedriem - Vilmārs Jansons.

Pēdējās izmaiņas , 12.10.2014.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē