Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Kristas revanšs Lūsim

Veiksmīgs LPGA otrā kvalifikācijas turnīra turpinājums ceturtdien Floridā izdevās Kristai Puisītei, kura, otro reizi spēlējot "Plantation Golf & Country Club" "Bobcat" laukumā revanšējās par necilo pirmo dienu un raundu noslēdza ar -2 zem PAR. Ne tik labi klājās Laurai Jansonei, kura rezultātu tabulā noslīdēja uz otro simtu.

Krista pēc trim izspēlētām kārtām ar +3 virs PAR (79-70-70) dala 55.vietu, un piektdien pēc pēdējā raunda kļūs zināmas tās 80 vai nedaudz vairāk veiksmīgās golferes, kas iekļūs LPGA pēdējā kvalifikācijas turnīrā. Pēc trim dienām TOP80 kritērijam atbilst spēlētājas, kuru rezultāts nav sliktāks kā +4 virs PAR.

Laurai cerības uz astoņdesmitnieku būs gadījumā, ja viņa piektdien aizvadīs savu turnīrā labāko raundu. Trešajā kārtā "Panther" laukums Laurai atkal sagādāja +5 virs PAR, un summā viņa ar +9 (77-71-77) atvirzījās uz dalītu 121.vietu.

Līderpozīcijas dala trīs golferes - austrāliete Su Oh un amerikānietes Alison Lee un Ginger Howard, turklāt šajā trio neviena nav vecāka par 20 gadiem. Teicamas cerības iekļūt TOP80 ir arī jaunākajai turnīra spēlētājai - 17 gadus vecajai taizemietei Sherman Santiwiwatthanaphong, kuras rezultāts pēc trim dienām ir -1. Tiesa, viņas uzvārdu bez aizķeršanās droši vien var izrunāt tikai golferes vecāki.

LPGA kvalifikācijas 2.posma REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 03.10.2014.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē