Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Noturīgas tradīcijas

Viens no sezonas nozīmīgākajiem turnīriem "Viesturos" ir kluba Prezidenta kausa izcīņa, un skaidras tendences iezīmējas ne tikai organizatoriskajā pusē, bet arī uzvarētāju sarakstā. Jau otro gadu pēc kārtas trofejas ieguvēju komandā pusi ieraksta aizņem Puisīšu uzvārds.

Nopientā konkurencē, spēlējot teju trim desmitiem duetu, nepārspēti palika Aldis Puisītis un Skaidrīte Verbicka. Uzvarētāji turklāt bija labākie gan scramble sitienu spēlē (65), gan oficiālajā neto ieskaitē, kur par 0,3 punktiem apsteidza otro vietu ieguvušos Gati Taureni un Ediju Svaru.

Ar PAR atbilstošu rezultātu nospēlēja līdzšinējie titula īpašnieki Daiga Puisīte un Jevgēnijs Verbickis, taču neto ieskaitē tas šoreiz neļāva pakāpties augstāk par 8.vietu. Neto vērtējumā zem PAR nospēlēja gandrīz visas komandas, tādēļ uz augstu vietu varēja cerēt tikai ļoti labu rezultātu īpašnieki, un arī tas vēl neko negarantēja.

Lai gan septembra turnīru kalendārs ir beidzies, arī oktobris "Viesturos" ir ieplānots kā pilns sacensību mēnesis, un pašlaik nekas neliecina, ka to varētu izmainīt kādas nevēlamas klimatiskas tendences. Iespējas sevi apliecināt no labākās puses šosezon vēl būs gan individuālajās, gan komandu sacensībās.

Pēdējās izmaiņas , 28.09.2014.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē