Arhīvs
24. Aprîlis, 2024. Visvaldis, Visvaris, Ritvaldis, Nameda
Pāru kaujas
rezultâti

Spilgti iespaidi Bērdiju dienā

Tradicionālais "Mandatum Life" Bērdiju dienas turnīrs šoreiz sagādāja vairākas spilgtas epizodes, kas golferiem paliks atmiņā ilgāku laiku ne tikai saulainās dienas dēļ. Turnīrā bija gan hole in one, gan lielā loterija, kur izlozēja "Ozo" sezonas karti nākamajam gadam.

Lai pretendētu uz dalību izlozē un 2015.gada sezonas abonementu, bija rezultātu kartītē bija nepieciešams vismaz viens bērdijs, taču noteikumiem atbilstošs bija īgls, un tieši šādu variantu sev izkārtoja Gints Zeltiņš. Turklāt īglu ar hole in one auru, jo 15. bedrītes izspēlē Zeltiņam vairāk par vienu sitienu nevajadzēja.

Bērdiju veiksminieku izlozē gan paveicās Ingrīdai Pīlādzei, un viņai pie sezonas kartes palīdzēja tikt dienas vienīgais bērdijs 11. bedrītes izspēlē. Vismaz vienu bedrīti zem PAR izdevās izspēlēt gandrīz pusei turnīra dalībnieku.

Savukārt turnīra uzvarētājus noteica striktajā sitienu spēles ieskaitē, kur kungu konkurencē labākās sekmes bija Ivanam Uļjanovam. Uzvarētājs nospēlēja ar 76 sitieniem jeb +4 virs PAR, kas viņam ļāva par diviem sitieniem apsteigt tuvāko konkurentu Kristapu Krištopanu.

Savukārt dāmām pārliecinoši uzvarēja juniore Alise Burkāne ar 77 sitieniem un deviņu sitienu pārsvaru pār otrās vietas īpašnieci Jeļenu Šestakovu.

Pēdējās izmaiņas , 27.09.2014.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē