Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Ar ieskatu nākamajā sezonā

Pēc svētdien "Viesturos" aizvadītā Izaicinājuma kausa posma vismaz daži golferi jau var bez liekām rūpēm gaidīt nākamo pavasari. Gada tūres noslēgumā Edmunds Jansons un Daiga Puisīte nodrošināja bezmaksas abonementus spēlēšanai 2015.gadā.

Sezonas kartes izspēlē golferi krāja punktus atsevišķos astoņos posmos, un labākās sekmes kungu konkurencē bija Jansonam, bet dāmām pārliecinoši vinnēja Puisīte. Kungiem konkurence bija spraigāka, un Jansons pirmo vietu kopvērtējumā nodrošināja ar svētdien izcīnītu uzvaru HCP 0-18 grupā, apsteidzot galveno konkurentu Andri Rodzi, kurš turnīrā bija trešais.

Kungiem otrā HCP grupā pārliecinošu uzvaru ar 42 stableford punktiem izcīnīja Pēteris Elferts, kurš atzina, ka šoreiz viņam puteris uz grīna bija lielākais sabiedrotais.

Jauniešu konkurencē uzvarēja Roberts Matisons ar viena neto sitiena pārsvaru pār Kirilu Bogdanovu.

Dāmām pirmo vietu Sandra Berķe izcīnīja ar piecu punktu pārsvaru pār 32 punktus iekrājušo Puisīti. Visu grupu uzvarētāji saņēma sponsoru balvas, bet lielisko vasaras pēdējo dienu izbaudīja visi dalībnieki. Ovācijas izpelnījās arī "Viesturu" kluba restorāns, bet par iespēju pēc turnīra laiku pavadīt mākslinieciskā vidē bija gādājušas Mārupes gleznotājas.

Pēdējās izmaiņas , 21.09.2014.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē