Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Ozo I divas uzvaras

Tradicionālā DnB bankas klubu kausa izcīņa svētdien noslēdzās ar laukuma saimnieku triumfu - "Ozo Golf Club" laukumā uzvaras gan HCP neto, gan sitienu spēles ieskaitē nodrošināja "Ozo" pirmā komanda.

"Ozo" pirmās komandas sešinieks, kas apvienoja Ivanu Uļjanovu, Kārli Broderu, Artūru Krukovu, Annu Diānu Švanku, Rūdolfu Ķelli un Kristapu Krištopanu, uzvaras nodrošināja ar prāvu pārsvaru abās ieskaitēs. HCP neto vērtējumā uzvarētāju sešinieka rezultāts summā bija +4 virs PAR, bet otro vietu ar +24 nodrošināja GK "Viesturi" golferi. Laureātu trijniekā iekļuva arī GK "Avoti" ar +27 un viena sitiena pārsvaru pār Jūrmalas golfa klubu.

Ar vēl lielāku atrāvienu uzvarētāji bija pārāki sitienu spēlē, kur +14 virs PAR ļāva otrās vietas ieguvēju "Davis Golf Style" akadēmijas jauniešu komandu apsteigt par 54 sitieniem. GK "Viesturi" seksets bija trešais ar +81 virs PAR.

Turnīrā piedalījās 19 komandas, kas pārstāvēja gan klubus, gan atsevišķas citas apvienības. Turklāt bija golferi, kas "Ozo" laukumā sacensībās nedēļas nogalē spēlēja trīs dienas pēc kārtas. Piemēram, "Ozo" uzvarētāju komandas dalībnieks Kristaps Krištopans kopā ar "Viesturu" kluba golferi Vili Krištopanu sestdien izcīnīja 2.vietu Latvijas ģimeņu čempionātā, kur scramble sitienu spēlē uzvarēja Edgars un Harijs Barisi.

Divas dienas pēc kārtas laureātos bija arī Rūdolfs Ķelle, savukārt Vilis Krištopans tuvu spicei turējās arī piektdien, kad Kazahstānas vēstnieka kausa izcīņā bija piektais.

Pēdējās izmaiņas , 31.08.2014.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē