Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Trīs vienā

Nule kā klajā nākušajā "Sporta avīzes" jaunākajā izdevumā prāvs raksts iepazīstina ar Jansonu ģimeni - ja golfa sabiedrībai nav svešs Lauras Jansones un viņas tēva Vilmāra Jansona vārds, tad ne kurš katrs zina, ka arī izcilais skrituļslidotājs Nils Jansons ir no tās pašas ģimenes.

Rakstā plašāks ieskats ir gan Vilmāra Jansona sportiskajā kajerā, kas savulaik tenisā un hokejā nesasniedza griestus, taču tiem laikiem atzīstamu līmeni, kā arī vēsta par Lauras Jansones gaitām profesionāles statusā un līdz tam. Tāpat ir iespēja tuvāk iepazīt Nilu Jansonu, kurš ir pasaulē augstākā līmeņa profesionālis triku skrituļslidošanā.

Tātad stāsts par dažādiem sporta veidiem, kas ne tikai draudzīgi sadzīvo zem viena jumta, bet ir ļāvuši ar Latvijas vārdu gūt arī nozīmīgus panākumus.

Tikmēr Laura Kalifornijā ir tuvu tam, lai pārvarētu LPGA kvalifikācijas skolas pirmo kārtu. "Mission Hills Country Club" "Palmer" laukumā Laura ceturtdien trešajā raundā nospēlēja ar -1 zem PAR un summā ar +3 dala 43.vietu. Pirms pēdējā raunda vietu kārotajā TOP 100 ieņem golferes ar rezultātu ne sliktāku kā +8 virs PAR.

Turklāt Kalifornijā augusta beigās ir nopietna vasara, un Laura sociālajos tīklos vēsta, ka pēc piecām stundām vairāk nekā 40 grādu karstumā jutusies kā kulinārs izstrādājums uz pannas.

LPGA kvalifikācijas turnīra REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 29.08.2014.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē