Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Pusceļā tomēr cerīgāk (2)

Pirmos divus raundus LPGA kvalifikācijas skolas pirmajā kārtā Kalifornijā otrdien un trešdien aizvadīja Laura Jansone. Sākotnēji šķita, ka Latvijas golfere turnīra pusceļā ir vienu sitienu aiz svītras, bet LPGA ir nedaudz mainījusi nosacījumus, un tālāk tiks TOP 100, kas krietni uzlabo arī Lauras izredzes.

Turnīrā ir spēlējamas vēl divas kārtas, kas vietu sadalījumu vēl var pamatīgi izmainīt. Galvenais mērķis tātad ir 278 golferu konkurencē iekļūt TOP 100, lai kvalificētos otrajai no trim LPGA tūres atlases kārtām. Laura pēc divām dienām dala 64.vietu ar +4 virs PAR, bet situācija turnīra tabulā ir tāda, ka pāris lieki vai ietaupīti sitieni visu var pamatīgi izmainīt.

Pirmo kārtu "Mission Hills Country Club" "Dinah Shore" laukumā Laura izspēlēja ar 75 sitieniem jeb +3 virs PAR, kas tobrīd ļāva dalīt 94. vietu. Savukārt trešdien sekoja 73 sitieni "Palmer" laukumā un divu kārtu summā +4. Trīs līderes ir vadībā ar -5, bet rezultātu summā zem PAR pusceļā sasniedza 18 golferes. TOP 100 pēc diviem raundiem ir spēlētājas ar rezultātu ne sliktāku kā +6.

Kata turnīrā nav, un visas pretendentes cīņu turpinās ceturtdien un piektdien, lai noteiktu labākās un veiksmīgākās, kam būs iespēja doties un nākamo atlases kārtu septembra beigās Floridā.

LPGA kvalifikācijas turnīra REZULTĀTI.

Pēdējās izmaiņas , 28.08.2014.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē